Sushi NamNam

Horisont Åsane

Velkommen til vår sushirestaurant på Horisont kjøpesenter. Spis i restauranten, få maten levert eller benytt deg av vårt takeaway-tilbud. Vi har rullebånd og buffet fra 299,-/ 399,- // mandag til søndag.

55 91 25 55
Myrdalsvegen 2, 5131 Nyborg
post@sushinamnam.no

Åpningstider

man-lør 11-21

søndag 14-20

 1. Mai – stengt

17. Mai – stengt

BUFFETREGLER

Spis opp maten

Dette er elementær god oppdragelse. Vi i Sushi NamNam er opptatt av bærekraftig matproduksjon og å redusere matsvinn. Derfor: Ta så mye du vil, og spis det du tar. Du kan selvfølgelig forsyne deg så mange runder du vil.

HYGIENISKE BUFFETBUD

Ikke under noen omstendigheter sett mat tilbake på båndet. Hvis du berører mat, legg den så på tallerkenen din. Legg aldri mat fra egen tallerkenen tilbake på et serveringsfat. Generell god hygiene praktiseres

BARNA & BUFFET

Barn opptil 4 år spiser gratis i følge med en betalende voksen. Barn fra 6 til 12 år får 50% rabatt på maten. Fra 12 år vanlig pris.

BORDET ER DITT I 1.5 TIMER

Ordinær bordsetting i restauranten er 1,5 timer per selskap. Har dere lyst til å sitte lenger, gi oss beskjed så ser vi om det er mulig.

TA MED NOEN BITER HJEM?

Nei, du kan ikke ta med mat på innerlomma. Det blir ikke bare griseri, men også ansett som tyveri – og behandlet deretter.

KAN MAN BESTILLE MAT TIL BÅNDET?

Nei, du kan ikke bestille fra menyen til båndet/buffeten. Buffet dealen er at du kan til enhver tid spise den maten som er på båndet/i skåler. Vårt kjøkken bestemmer utvalget. Dersom du ønsker å bestille mat fra menyen, er du velkommen til å gjøre det mot betaling.